NetApp E Series

Efficiënte en Eenvoudige storage

  • Technology Technology
  • Growth / Succes Growth / Succes
  • Web Web

NetApp EF Flash Array

Steeds meer bedrijven zoeken naar manieren om de snelheid en de responstijden van hun businessapplicaties te verbeteren, vooral die van databases. Om hogere snelheden te halen werden vaak veel disks ingezet met flinke overcapaciteit tot gevolg, om nog te zwijgen over energiegebruik en ruimte in het datacenter. Om hier een eind aan te maken kiezen steeds meer bedrijven voor volledig op flash gebaseerde storage.

Het probleem hierbij is echter, dat er nog nauwelijks bewezen en betrouwbare oplossingen voorhanden zijn. De NetApp EF Flash Array is een storage-oplossing die moderne flash-technologie combineert met bewezen betrouwbaarheid uit meer dan 700.000 geïnstalleerde systemen. Niet voor niets is NetApp een belangrijke speler als het gaat om Flash storage, met al meer dan 111 PB geïnstalleerde Flash Storage.

Extreme performance

De NetApp EF Flash Array is ontworpen voor veeleisende applicaties die een responstijd van minder dan een milliseconde vereisen. Volledig uitgerust met SSD's levert het systeem de extreme prestaties, betrouwbaarheid en beschikbaarheid die nodig zijn om de data van de applicaties, die uw belangrijkste bedrijfsprocessen regelen, sneller te verwerken.

Verhoogde productiviteit

Door de combinatie van extreme IOPS, de toegangstijd van minder dan een milliseconde, de uitbreidingsmogelijkheden en optimale betrouwbaarheid helpt de NetApp EF Flash Array u de productiviteit te vergroten en sneller bedrijfsresultaten te boeken.

NetApp EF Flash Array

  • Meer dan 400.000 IOPS, een latentie van minder dan een milliseconde en een doorvoer van 12 Gbps.
  • Verlaagt het gebruik van ruimte, energie en koeling
  • Maximaliseert de uptime met volledige redundantie en geautomatiseerde failover
  • Maximumcapaciteit van 96 TB


Meer weten over NetApp EF Flash Array? Vraag nu het Eseries boekje aan.