NetApp E Series

Efficiënte en Eenvoudige storage

 • Technology Technology
 • Growth / Succes Growth / Succes
 • Web Web

Introductie: de NetApp E Series

De NetApp E Series bestaat uit storagesystemen die tegemoet komen aan grote verwerkings- en capaciteitsbehoeften en geen concessies doen aan efficiency en eenvoud. E Series combineert een uitermate eenvoudige configuratie en modulaire flexibiliteit met een gestroomlijnde performance, korte responstijden (latency) en en naadloze integratie met veelgebruikte applicaties.

Breed inzetbaar

De E Series is ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen. Deze SAN-storage ondersteunt gemengde (virtuele) workloads en databases met een groot aantal IOPS, high-performance bestandssystemen en streamingapplicaties die een grote bandbreedte gebruiken. De systemen passen naadloos in de meest gebruikte applicatie-omgevingen en laten zich moeiteloos modulair uitbreiden met verschillende typen disks en shelves.

Intuïtief management

Waar de E Series echter in uitblinkt is eenvoud in gebruik. De SANtricity-software combineert robuustheid met gebruiksgemak. Intuïtieve configuratie met behulp van slimme wizards zorgt ervoor dat ook minder ervaren storagebeheerders met de E Series aan de slag kunnen. Ervaren storagebeheerders maken gebruik van de uitgebreide configuratieflexibiliteit, waardoor ze de prestaties optimaal kunnen afstemmen en volledige controle hebben over de plaatsing van data. Door de eenvoud en flexibiliteit van het storagemanagement kunnen beheerders zich richten op belangrijker zaken dan het beheren van storage.

Superieure performance en efficiency

De superieure storagesystemen uit de NetApp E Series bepalen de norm voor performance-efficiency in applicatiegestuurde omgevingen. De NetApp E Series onderscheidt zich niet alleen door snelle verbindingen en ondersteuning van SSDschijven, maar juist door efficiënt datamanagement. Dynamic Disk Pools betekenen een nieuwe generatie RAID-management met een betere performance en hogere beschikbaarheid, terwijl typische NetApp-features als Snapshot en Thin Provisioning zorgen voor de nodige storage-efficiency.

99,999% bewezen beschikbaarheid

De NetApp E Series levert enterprise-technologie tegen een MKB-prijs. Daar hoort ook extreme beschikbaarheid bij, met redundante I/O-verbindingen, geavanceerde protectievoorzieningen en uitgebreide diagnostische functies. De E Series lijkt nieuw, maar is reeds honderdduizenden malen geïmplementeerd
onder OEM bij gerenommeerde merken, gedurende vele jaren. De E Series biedt een bewezen beschikbaarheid van 99,999%.

AutoSupport - Een unieke functie is AutoSupport: enterpriseondersteuning in een MKB storage-omgeving. Deze geïntegreerde monitoring- en rapportagefunctie checkt constant de status van het NetApp-systeem op meer dan 80 typen waarschuwingen en meer dan 600 meldingen. AutoSupport levert gedetailleerde informatie over de configuratie en de status van systemen die kan worden gebruikt voor preventieve support en voor technisch onderhoud, maar ook voor gedetailleerd inzicht in de efficiency van de systeemconfiguratie.

De toepassingen van de NetApp E Series

 • Toepassingen die hoge performance of veel bandbreedte nodig hebben
 • Businessapplicaties en transactionele toepassingen met korte reactietijd
 • MKB-bedrijven op zoek naar prijs/prestatie
 • Ideaal als target voor disk-to-disk back-up

De techniek achter de NetApp E Series

 • Modulair schaalbare hardware met uitgebreide ondersteuning van typen disks en interfaces
 • Eenvoudig beheer met SANtricity
 • Geavanceerde features voor betrouwbaarheid (Dynamic Disk Pools), performance (SSD Cache) en efficiëntie (Thin Provisioning) en back-up (Snapshot, Remote Mirroring)
 • Uitgebreide mogelijkheden van moderne connectiviteit